Vitt som snö och is

Ett hem helt i vitt. Jag får associationer till snö och is. Det känns lämpligt med tanke på att vi fortfarande befinner oss i januari. Men inte länge till. Morgondagen kommer med en ny månad och nya färger.

Annons

An all white home. It makes me think of snow and ice. Feels appropriate since it is still January. But not for long. Tomorrow brings a new month and different colours.

Samtliga foton: Martin Sylöst för Boligmagasinet


  • Men, nej.. det känns kallt! Hellre pastelligt som i inlägget innan. 🙂

    • Emmie

      Lisa och Anna: Jag lyssnar på er. Jag blir alltid så rörd av kritik som framförs så vänligt som här. Tack rara ni!

  • Lisa

    Det finns ju ingen glädje i den monokroma inredningen, inga kontraster, inget som pockar på uppmärksamhet, det är stendött och hur tråkigt och deppigt som helst. Hey, ge mig ett par solglasögon som tonar åt någon färg så slipper jag se misären. /Tycker Lisa.

  • Pingback: Sweet for my sweets | Ellmania()Laddar