Vitrinskåp

Idag har jag en fråga till er: Så berätta, kära läsare, vad tycker ni om vitrinskåp?

Today I have a question for you: So tell me, my dear readers, what’s your opinion on glass-door cabinets?

Foto via Poppytalk


 • Linnea

  Hmm… jag tycker verkligen inte att man kan dra alla vitrinskap over en kam, de flesta ar inte sa speciellt fina, men sen finns det ju ocksa riktiga parlor, som den pa bilden. Och dessutom ar det ju ocksa viktigt vad man har inuti!

 • Karoline (http://gimegetluftslott.blogspot.com)

  Et sånt vitrineskap fyllt med vakre sko skulle jeg gjerne hatt i stuen min hvertfall!

 • christina (poppelstore.se/blog

  det står högst upp på min önskelista! kanske ett vitt men jag skulle inte tacka nej till ett grönt eller blått eller gult eller svart heller. ja tack till vitrinskåp.

 • Anna – Balkongliv: www.botaniccity.com/balkongliv

  Å, jag är lite kluven, jag… Jag gillar bilden ovan jättemycket, men det krävs ju verkligen att man har riktigt fina saker i sitt skåp. Att bara rada upp vinglasen vet jag inte om jag gillar… Bokskåp är jag däremot odelat förtjust i! 🙂 (Dammfritt med, ett stort plus.)

 • Emmie

  Det är så intressant att höra vad ni tycker och jag får alltid så bra svar. Tack för det! Jag råkar ha ett glasskåp på lut i förådet ifrån mitt föräldrahem. Det har använts just som bokskåp (-på tal om Annas kommenter) och kommer eventuellt att fortsätta med det. Jag tror minsann att det ska få komma upp vid flytten till min nya lägenhet! Något vinglasuppradande blir det hur som helst inte i det 😉 Karolines skoidé är ju oemotståndlig också… Som sagt, tack för intressant kommentarer!

 • Piotr

  Jag älskar hyllan, skulle se fint i min moderna badrummet med min sten bassäng som denna http://www.bathroom-sinks.co/sinks/eden_bath-arched_edges_dark_emperador. Nice blogg (sorry för min svenska, jag börjar lära den några veckor sedan.)Laddar