Vårtecken ute och inne

De så hett efterlängtade vårtecknen har äntligen börjat dyka upp. Min mage är fylld av fjärilar. Känner ni likadant? Hur som helst, något annat som är fyllt av fjärilar är väggen i mitt kombinerade gästrum/arbetsrum.

Annons

Det gamla skåpet som jag arbetat med varje dag under en vecka är också äntligen på plats. Bakom den stängda dörren göms mindre ögonvänliga saker som pärmar. Den handgjorda lintofsen kommer från Atmosphere Antik i Halmstad. Och spindeln då? Vi kan väl kalla den för min spindelfobiterapi.

Finally some signs of spring. My stomach is filled with butterflies, aren’t yours? Anyway, so is this wall in my combined guestroom/workspace. The old cupboard I’ve been working on for a week is finally in place. Behind the closed door I keep not-so-decorative things like binders. I found the handmade linen tassel at Atmosphere Antik in Halmstad. And what about the spider on top of the cupboard? Well, let’s call it my spider fobia therapy.

Foto: Emmie Ellman


 • Lisa

  Skönt med ordning och reda, och superfint samtidigt! Men spindeln skulle jag skippa, huuu, den ger mig krypningar till och med på bild..

 • http://gulavillan.wordpress.com

  Å så fint!
  Var har du hittat den vackra fjärilstavlorna?

  /Mira

 • Anna J

  Vilka mjuka bilder. Hur gör du?

 • Emmie

  Anna J: Jag ökar ljusstyrkan om bilden är för mörk och filar lite på kontrasten ifall det behövs.

  Gula villan: Tack! Och tavlorna kommer från danska Hagendornhagen.

  Lisa: Ja, ordning är underbart -i synnerhet för en slarver som jag 🙂 Spindeln, ja… Den tog oförskämt många timmar att montera och under den processen så började jag faktiskt känna viss ömhet för den. Men i grunden tycker jag också att den är lite lätt otäck!Laddar