Undantag

Homestageing är inte något jag uppskattar i vanliga fall. Ofta resultarar det i ytor som känns livlösa till följd av att det personliga helt skalats bort.  Denna lägenhet från Alvhem är dock ett undantag i mina ögon: Här syns det att människor bor på riktigt, men utan att för den sakens skull vara plottrigt.

Annons

Vad tycker du?

Generally I’m not a big fan of homestageing. It tends to generate seemingly lifeless spaces, as a result of its lack of individuality. This apartment found at Alvhem is an exception though: You could actually tell that people are living here, but in a good way. What do you think?

Samtliga foton: Alvhem


 • Johanna

  Vad kul att du skriver om denna lägenhet. Av en slump har jag också spanat in denna och blev fantastisk inspirerad. Man kan få en känsla inte enbart med blicken, utan även med smak och lukt. Jag tycker den känns hemtrevlig och som du säger att det verkligen bor någon där på riktigt. Normalt sett ser alla lägenhetsvisningar ungefär lika ut, men jag får en känsla av att Alvhem arbetar för att få fram en personlig touche på sina visningar.
  Man blir ju nästan sugen på att flytta till Gbg nu 🙂
  Men det är en hårfin gräns på när homestageingen tar över intrycket, men de har lyckats här anser jag över förväntan.
  Jag har sparat bilderna för att ha som inspiration för kommande försäljning!

 • Emmie

  Johanna: Den sticker verkligen ut från mängden. -Underbar tycker jag! Och definitivt något för homestageing-branschen att ta till sig och inspireras av.Laddar