Tillbaka till naturtoner

Det är här vi landar när de flesta färger skalats av. Kartongbrunt, vitt, sepia, svart, trä, grå och en gnutta fårskinn. Fullt tillräckligt för mig. Åtminstone idag. Vem vet vilka influenser som morgondagen bär med sig?

Annons

This is where we land when most colours got stripped off. Cardboard brown, white, sepia, black, wood, grey, and some sheepskin. Pretty much all you need, I’d say. At least today. For who knows what tomorrow will bring?

Foto: Burtoo via Lila&Blu, Jeroen van der Spek via Style Files, IKEA Livet Hemma & Riazzoli


 • Anonym

  Väldigt fint, så skönt med lite naturliga toner för ögat!

  • Ellmania

   Ja, ibland är ju naturtoner precis det man behöver och ibland en riktigt färginjektion 🙂

 • DoYouFancyThis har en award till ellmania idag! Kramar /Hanna&Kajsa

  • Ellmania

   Åh, tusen tack! Vad glad jag blir 🙂

 • Maria i Lilla Villa Vita

  Hej!
  Så glad att jag hittade hit till dig, en mycket inspirerande blogg.
  Blev så förvånad och hedrad när jag så att du hade med min sovrumsbild med (november 2011). Det är mitt sovrum på bilden med fårskinnet på golvet och det mörkbruna sängskåpet. Jag får väl ta och kika på pinterest, hittar kanske fler bilder från min blogg där.
  Jag önskar dig en skön helg!
  Vänligen Maria i Lilla Villa Vita
  http://lillavillavita.blogspot.com

  • Hej Maria,
   Så roligt att du blev glad! Jag ska genast gå in och ändra bildhänvisningen, nu när jag vet var den fina bilden kommer ifrån! Hoppas att fått en fin helg du också 🙂Laddar