Till tekopparnas land

Jag samlar på saker. En av mina samlingar och en högt älskad sådan, är delvis porträtterad på den här bilden. Tekopparna. De gamla exemplaren är jag särskilt svag för. Det är en alldeles speciell lycka att upptäcka dekorer jag inte sett tidigare. Jakten pågår ständigt. Jag undrar vilka ting ni, mina kära läsare, är särskilt förtjusta i och samlar på?

Annons

Ps. Detta gjorde mig så glad. Tack Weronica.

I collect things. One my collections and a truly loved one, are partly captured in this picture. Tea cups. I especially love the old ones. There is a special thrill in discovering decors that I have never seen before. Always searching for new treasures. I would love to hear about what belongings you, my dear readers, treasure and collect.

Ps. This made my day. Thank you Weronica.

Foto: Emmie Ellman


 • Åh, så fint! Vad är det för ställning du har kopparna på? Favoriter? Oj, svårt. De allra största favoriterna är nog ändå Spodes Blue Italian. Det mönstret är alldeles speciellt tycker jag. Och vad roligt att du blev glad!

  • Emmie

   Weronica: Ställningen är ett så kallat pottestativ från Bloomingville/Trendkompaniet som finns i ett par olika storlekar. Kul att höra om din favorit dekor! Spodes Blue Italian är en härlig dekor. Klassisk och fin! Anni: Kul att du gillade det! Pottestativet är som klippt och skuret för porslinsnördar som jag 😉 Tove: Åh, så trevligt att du uppmuntrar mig att prata porslin! Sådana sällsynta tillfällen får man ta vara på: Det är den klassiska dekoren Mon Amie av Marianne Westman, som nu åter tagits i produktion.

 • Vilket roligt inredningstips att hänga upp kopparna på krokar så att man ser dom!

  / Anni från https://www.internetmobler.se/

 • Tove

  Tjusigt! Vad heter nu koppen längst upp till höger? Så himla fin, särskilt med sitt fat till!Laddar