Text

Ord som formar meningar. Enkelt och fantastiskt på samma gång. Jag älskar ord.

Words put together to sentences. Amazing and simple, all at once. I love words.

Foto: Sarah Ahern, Sofie Andersson, Marie Claire Maison & okänd källa via A Cup of Jo


 • hildavildak.blogg.se

  Hej! vad inspirerande din blogg är, jag får hela tiden nya ideer. Det här med meningar på väggar och att hänga upp snygga kläder i inredningen inspirerade mig jätte mycket. Meningar skulle kanske vara snyggt i badrummet som jag ska göra om….

 • alillavickevire.blogspot.com

  Gillade verkligen bilden i mitten där den franska texten verkligen får ta plats! Snyggt!

 • Tove

  Måste vara riktigt svårt att bestämma sig för ett citat om man ska ha det på väggen. Jag tänker mig att man lätt tröttnar om man ser det varje dag. Har du något favoritcitat?

 • Emmie

  hildavildak: Åh, så roligt att höra! Kul med ett badrumsprojekt, jag tror säkert att text kan vara ett spännande inslag där.

  alillavickevire: Eller hur! Tyvärr är min skolfranska för knackig för att jag ska kunna utläsa något begripligt ur väggtexten, men vackert är det 🙂

  Tove: Kanske, men jag är mest rädd att man blir blind för det och att innebörden blir urvattnad såsmåningom. Överexponering är såklart aldrig bra, men då är det ju bara att plocka bort det eller dölja det ett tag. Jag hade faktiskt ett citat över diskbänken i förra lägenheten och hann inte tröttna innan jag flyttade 🙂 Favoritcitat får jag nog fundera på ett tag till…Laddar