Sweet for my sweets

En ny dag, en ny månad och som utlovat en skvätt färg. För er som har fått nog av snö och is: Vi lämnar gårdagen bakom oss och omger oss av rosa toner. Mina rara läsare. Ni uttrycker på det mest bedårande sätt vad ni tycker om och inte tycker om. Alltid vänligt. Ni ger mig så mycket glädje. Jag tycker att ni är underbara.

Annons

A new day, a new month and as promised a hint of colour. For those of you who have had it with snow and ice: Let’s leave yesterday behind and indulge in some pinkness. My sweet readers. You have such wonderful ways of telling me what posts you like and dislike. Always speaking with kindness and bringing me so much joy. For that I adore you. 

Foto: Fritz Hansen, okänd källa via Trendey & House to Home


 • helena

  ville bara tacka så otroligt mkt för all inspiration du visar i bloggen! många bilder hamnar välbehövligt i min inspirationsmapp för familjens nya husköp.
  rosa är en klar favvo nu till våren, gifter sig fint med vitt och industrikänsla tycker jag.
  tjingeling

 • Jaha, där ser man en annan helena har kommenterat här före mig, kul och lite ”spooky” :). I alla fall, jag kom av mig lite, men jag ville säga att jag också går i pastelltankar. Lite rosa på toppen av inredningen, känns lite som grädden på moset, just nu. :)Oj, klockan är mycket, det är dags att släcka, jag hoppas att jag får drömma om Paris, Eiffeltornet och våren!
  mvh helena

  ps. Är det gjort i trä, kork eller vad? Eiffeltornet, alltså.

  • Emmie

   Helena: Åh så roligt att höra! Stort lycka till med nya huset!

   Enannanhelena: Det sägs ju att alla har en dubbelgångare, nu har vi alltså hittat din 😉 Japp, go pink, säger jag också! Men bara dovt smutsrosa i mitt fall… Ang. Eiffeltornet: Det är verkligen inte lätt att avgöra. Jag tänker vinkorkar.Laddar