Som vispad grädde

En monokrom miljö behöver inte nödvändigtvis vara hård och minimalistisk. Ägarna till detta hem har satsat fullt ut på mjuka gräddiga nyanser. Jag njuter av harmonin och samlingen av små vaser med krispiga blommor.

Annons

A monochrome space doesn’t necessarily need to be strict and minimalistic. The owners of this home has gone all in on soft creamy colours. I love the harmony and the group of flowers in tiny vases.

Samtliga foton: So Binique via Decor8


  • Vilka underbara foton. Vilken härlig ton, har svårt att se mig mätt. tack för en också förövrigt inspirerande blogg :-).

    Fortsatt trevlig söndagkväll,

    Camilla

  • Lisa

    Solglasögonen på igen. Undrar om man som inbjuden gäst med ”fel” kläder, blir utkastad eller tipsad om att bara ha ljust och lågmält på sig till nästa gång? Om jag blev bjuden dit så skulle jag komma i full punkmundering a la färgglad och jag skulle ha med mig en jättestor lite lerig, snöig och grusig Sankt Bernard…hehe./Mvh Lisa.

  • Otroligt tilltalande! Gillar starkt!Laddar