Solitärer

Anemoner är bland vackraste jag vet. De är så ljuvliga att jag inte har mage att sätta dem allihop i en enda bukett. Istället sprider jag ut dem i alla rum, som solitärer. Åh, och äntligen är min moodboard färdig.

Annons

Ja, konstruktionen alltså. Själva poängen med en moodboard är ju att den ständigt får lov att utvecklas, utefter vad som inspirerar dess ägare. Jag kanske visar er den en annan dag. Njut nu av söndagen!

Anemones are one of my favourite flowers. They are so pretty that I can’t bare putting them all in one bouquet. Instead I spread them all over the apartment as solitaires. Oh, and finally I can put a check on moodboard in my to-do-list. Perhaps I’ll show you some day. Have a lovely Sunday!

Foto: Emmie Ellman


  • Weronica – En mammas dag

    Som vanligt tycker jag om dina egna bilder. Du har gåvan att hitta vinklar och göra det vackert. Moodboard låter spännande. Jag ser fram emot att se den sedan. Ha en fin vecka!

  • Hanna

    Vilka fina glasburkar! Är det ett loppisfynd eller var har du hittat dem?

  • Emmie

    Weronica: Tack, jag blir så glad av ditt fina beröm! Hanna: Det är en blandning av loppisfynd och skatter från min samlingsbenägna mammas gömmor. Det brukar dock gå att hitta gamla apoteksflaskor på loppisar eller Tradera.Laddar