Semesterförströelser

Ett typiskt tecken på att semesterlunken infunnit sig med full kraft: Jag planerar med iver och entusiasm en framtida trädgård som jag varken har i min ägo eller ens har sett ännu. Bara för att det är ett så vansinnigt trevligt tidsfördriv. Men jag bidar glatt min tid: En dag kommer det att finnas ett hus i mitt liv, och en trädgård också. Och då, ja då kommer jag att vara riktigt redo. Det ska bli så trevligt att träffa dem båda, huset och trädgården!

Annons

A typical sign of beeing in a summer holiday mood: With great enthusiasm I’m keeping busy planning a garden that I don’t yet have. Or have even seen. Just for fun. But I’m happy biding my time: Someday there’ll be a house and a garden too… And by then I’ll be ready. I can’t wait to meet the both of them, my house and my garden!

Foto: Bolaget, Bolaget och IKEA Livet hemma


 • hi hi, ja det gäller att vara förberedd ; )

 • Tove

  Satt i dagarna i ett fantastiskt vackert växthus när jag var på besök i Småland. Det växte vindruvor i taket och hade en så lugn och rofylld atmosfär. Omgiven av stor trädgård och skog också förstås. Åh, vad jag förbannade att jag bor i en etta i Stockholm utan balkong just då!

  • Emmie

   Maria: Javisst, min inställning precis 🙂

   Tove: Åh, jag förstår dig så väl! Alla borde ha rätt till åtminstone en liten balkong. En egen trädgård vore himmelriket och växthus den perfekta kronan på verket. Men en dag är det vår tur, det vet jag med säkerhet!

 • Pingback: Ljus inomhus | Ellmania()Laddar