Rum för barn

Rum för barn, det är dagens tema. Ibland undrar jag varför den kreativitet som är så kännetecknande i barnrum sällan lyckas smitta av sig på andra vuxenanpassade rum. Bortsett från att det är mindre strikt, välordnat och kanske smakmässigt korrekt skulle jag sätta en slant på att många av oss skulle må ganska bra av en skvätt barntänk i inredningen.

Annons

Vad tror du?

Rooms for kids, that’s today’s theme. Sometimes I wonder why the creativity that’s so significant for many kids rooms doesn’t rub off on the areas for grown-ups. Besides from perhaps being not that tidy, neat and correct tastewise -I bet some childlike decoration influences would do many of us good. What do you think?

Foto: James Lund, Lisa Mahar & Livingetc


 • Tove

  Vilket fint dockhus på nedersta bilden! Och tält, jag vill vara liten igen och ha ett tält i mitt rum! Fast det kanske inte är för sent.. 😀

 • Joanna

  Jag håller med! Nu när jag äntligen har ett barnrum att inreda känns det som att fantasin och kreativiteten får lite mera utrymme. Jag vågar också prova fler färgkombinationer än innan. Släppa loss helt enkelt!

  Kram!

 • Emmie

  Joanna: Och fint är det också! Jag tar gärna ett kort och visar här -om Elmer tillåter förstås 😉

  Tove: Klart du ska ha ett tält! Låt inte de få kvadratmetrarna stoppa dig från att leva drömmen 😉Laddar