Regn över Eiffeltornet

Äntligen har de droppformade väggdekorationerna från Studio Violet hittat sin plats i lägenheten. Precis ovanför Eiffeltornet.

Finally the teardrop shaped wall decorations from Studio Violet found their place in the apartment. Right above the Eiffel Tower.

Foto: Emmie Ellman


 • Karin

  Så fint det blev, och vilken mysig matplats du har.

 • Emmie

  Tack 🙂

 • krickelin-krickelin

  Vilken fin blogg du har. Dropparna på väggen blev perfekta tillsammans med den andra inredningen tycker jag. Kommer igen.

 • Anna – Balkongliv: www.botaniccity.com/balkongliv

  Superfint! Jag gillar verkligen assymetrin i dem. Sånt får jag slåss mot i mig själv: Jag hade säkert tryckt dit en droppe till längst upp till vänster, men det hade bara blivit symmetriskt och inte alls lika intressant.

  Får jag flytta hem till dig? 😉 Jag gillar ditt kök mycket mer än mitt!

 • Elisabeth/Studio Violet

  Vad kul, och fint :)!!

 • Tove

  Fint det blev!

 • Namn:

  Dropparna fungerade fint i ditt kök men vad är det för fina underlägg du har på bordet?
  //Angelique, http://www.studioagnes.blogspot.com

 • Emmie

  Krickelin-Krickelin: Tack! Och välkommen hit 🙂

  Anna: Jag förstår din assymetrikamp mer än väl: I vanliga fall far jag runt med tumstock och vattenpass i alla möjliga sammanhang men här lyckades jag faktiskt lägga band på kontrollbehovet. Klart du får flytta in, du hjälpte ju till att bära väskor vid flytten 😉

  Elisabeth: Kul att du tyckte det blev fint; du är ju ändå ”mamma” till dropparna. Jag är mycket nöjd med dem. En väldigt trevlig och kreativt stimulerande produkt: Bra jobbat Studio Violet!

  Tove: Tack!

  Angelique: Tack! Bordstabletterna är gjorda av något slags virkat papper eller bastliknande material. Jag köpte dem för ett tag sedan i en liten butik i Halmstad som heter Falckens tyger. Om jag hittar dem mer lättillgängligt lovar jag att rapportera!

 • malo

  De där dropparna är så geniala i sin enkelhet. Vad fint det blev hos dig. Så kul att se ”klanen” i ett sammanhang.

 • Emmie

  Malo: Tack! Ja, här bor alltså klanen. Som ett oupphörligt släktkalas äter vi alla mål tillsammans 🙂Laddar