Registreringsskyltar del 2

Eftersom vi redan varit inne på ämnet registreringsskyltar tänkte jag visa er den här också. Den står för närvarande på en tavellist precis ovanför det Ellmanska familjegalleriet som ni ser i sidhuvudet.

Annons

Jag får väl skylla på min sedvanliga loppisfeber…

Well, since we were on the subject of license plates the other day I thought I’d show you this one too. It’s currently standing on a shelf right above the Ellman family gallery seen in my header. I guess I have to blame it on my regular flee market fever…

Foto: Emmie Ellman


  • Elisabeth – anyhow.se

    Vill oxå ha, vill oxå ha… precis på den lite barnsligt tjôtiga nivån ligger just nu behovet av en fin gammal registreringsskylt i mitt liv! 🙂

    http://levaleende.blogg.se

    Ditt bord i ditt vackra rum ska vara… granitgrått eller gult, kan jag tycka!

  • Emmie

    Elisabeth: Så kul att jag inte är ensam om min halvskämmiga registreringsskyltsförtjusning 🙂 Tack också för färgtankarna -hjärnan går på högvarv efter alla bra färgförslag som droppat in.Laddar