Rapport från balkongen

Några av er frågade efter bilder på hur balkongprojektet fortskrider. Här är två foton från i morse. Där är de randiga utomhuskuddarna och de gröna små vännerna. Från höger till vänster: De två solrosorna, dvärgsyrenen, den polska maceijkan, luktärterna, kaprifolen som bor sambo med vildvinet och slutligen de blandade klätterväxterna.

Some of you asked to see how the balcony project develops.

Annons

Here’s two photos taken earlier this morning. There you have my striped outdoor cuchions and my green darlings. From left to right: The two Sunflowers, the mini Lilac tree, the Polish Maceijka (Night Scented Stock), the Sweet Peas, the Honeysucle living happily together with the Virginia Creeper and the mixed Trailer Plants.

Foto: Emmie Ellman


 • Namn:

  Bra jobbat det ser ju riktigt trevligt och inbjudande ut!

 • Emmie

  Tack. Förutsöttningarna är tyvärr sådär med en i grunden ganska trist balkong, men lite grönska och en bekväm sittplats är i allafall en bra start.

 • Tove

  Tål kuddarna regn och vind? Trevligt med mycket grönt på balkongen!

 • Emmie

  Tove: Både ja och nej; Tyget är av ett slags markisliknande material som är fukttåligt och inte möglar. Däremot är innerkuddarna inte lika pigga på att bli blöta. Jag därför in dem när jag inte är på balkongen. Som tur är passar de riktigt fint i vardagsrummet också 🙂
  Hur går det med solrosorna?

 • Tove

  Solrosorna växer så det knakar! De är så fina! sorgligt att ha dem inomhus bara..

 • Emmie

  Tove: Grattis! Klart att det vore roligare för dig att kunna ha dem ute, men jag uppskattar att du inte låter begränsa dig av det. Vad tror du om att också odla lite kryddgrönt i fönsterkarmen?Laddar