Pigkammaren del II

Ett av mina favoritfynd från sommarens loppisrundor är den här enorma plåtburken. Uppenbarligen innehöll den ursprungligen stora mängder te. Numera härbärgerar den motsvarande kvantitet vit pelargon och står i ett hörn i pigkammaren, som ni såg i föregående inlägg. 

One of my favourite flea market finds of this summer is this gigant tin box.

Annons

Evidently it used to be filled with a large quantity of tea. Now it’s hosting an equally large white geranium in a corner of the small diningroom, seen in the previous post.

Foto: Emmie Ellman


 • Anna J

  Vad skönt att det fungerar igen! Känns skönt att kunna kika in och känna av läget.

 • Tove

  Vilken charmig burk! Du är bra på att fynda du! Det var först nyligen jag förstod att pelargoner faktiskt kan vara riktigt trevliga. Fast jag skulle fortfarande aldrig ha en röd pelargon i mitt hem!

 • Emmie

  Anna J: Ja, nu kan du hålla koll på mig igen. Det känns fint att ha dig här 🙂

  Tove: Visst är den! Jag tycker verkligen att det var på tiden att du omvärderar pelargoner: Ljust skrikröda är inte några favoriter, men djupt röda är jättevackra tycker jag.Laddar