Petra Bindel

Visuella onsdagsgodsaker från Petra Bindel. Hon är en av mina favoritfotografer. Alla bilderna är från hem belägna i Malmö. Jag vet inte varför, men jag älskar Little Wanderer av Yoshimoto Nara på den nedersta bilden.

Some Wednesday gorgeousness photographed by Petra Bindel.

Annons

She’s one of my favourite photographers. All these photos are from homes located in Malmö, Sweden. I don’t know why, but I simply love the Little Wanderer by Yoshitomo Nara in the last photo.

Foto: Petra Bindel för Elle Interiör


 • Angelique

  Åh, vad fint det är med böcker. Vi har en full bokhylla hemma också som jag tycker så mycket om. Vill gärna ha en sån fin tavelvägg också men vet inte riktigt vart jag ska börja och hur jag ska välja bilder. Har du några tips eller fina foton från tavelväggar?

 • Elisabeth -. anyhow.se

  Men du – jag håller med dig, hon var ju toppfin!
  För att inte tala om interiörerna – helt stiligt!

  http://levaleende.blogg.se

 • Sophie

  Å ett sådant kontor skulle jag bra gärna vilja ha!:)

  Hälsningar Sophie♥

 • Emmie

  Angelique: Visst är det! Jag ska försöka sätta ihop ett inlägg om tavelupphängning, det var länge sedan sist. Ett klassisk knep är att hålla någon form av gemensam linje: Övre, undre eller mittlinje. Du kan också bygga en osynlig ram genom att låta tavlorna ha gemensamma ytterkanter i kvadratisk eller rektangulär form. Ytterligare en varant är att konsekvent sky allt geometrisk regelbundenhet och istället bygga ett, gärna tätt sammanhållet, kluster i mer organisk form. Lycka till!

  Elisabeth: Jag kan verkligen tänka mig att hon passar din smak också 🙂

  Sophie: Ja, jag också!

 • Sofia

  Ja hon är verkligen duktig. Och jag är också sjukt förtjust i Little Wanderer!…

  /Sofia http://sofia.pulp.se

 • Emmie

  Sofia: Ja, det är nåt visst med både Petra Bindel och Little Wanderer. Vilken fin blogg du har!Laddar