Mitt finaste kakfat

Från Idas nätbutik Crème de la Crème, kom kakfatet Lage som en gåva från och till mig själv. Lage är inte bara en fröjd för ögat; han inspirerade mig dessutom till att våga mig på att baka franska macroner.

Annons

För ett fint kakfat förtjänar fina kakor. Jag använde Mia Öhrns recept, som du hittar här. Det var lite tidskrävande, men riktigt kul. Om du istället känner dig mer upplagd för att titta på fler fina kakfat, så är det hit du ska bege dig.

The cake stand Lage was sent to me as a gift from myself, after a weekend of window painting earlier this spring. Not only is Lage a handsome fellow; he also inspired me to bake French macarons. I used this recipe, by Mia Öhrn. It was a bit time-consuming, but fun. If you feel less like baking and more like enjoying the sight of other pretty cake stands, here’s the place to go.

Foto: Emmie Ellman


 • Tove

  Så himla fint! Både fatet och kakorna är ju fullkomligt bedårande!

 • CreativeActivity – Sandra

  Men så sött med koppen längst upp..!

  Kakorna såg goda ut, men inget jag kommer ge mig på. Vet redan i förväg hur de skulle se ut, och då inte åt dina verks fina håll..:)

 • Ida

  Hej! Vad roligt att få se Lage hemma hos dig med de ljuvliga rosa kakorna! Lustigt är att det var just sådana små pastelliga macroner jag hade i tanken när jag gjorde detta kakfat!

 • Emmie

  Tove: Välkommen hem och tack 🙂

  CreativeActivity-Sandra: Åh, kan jag lyckas så kan nog alla 😉

  Ida: Nej men så lustigt! Det låter som att macroner ligger i Lages DNA, vilket ju isåfall förpliktigar från min sida… Det får bli fler macron-bak med andra ord 😉Laddar