Med fingrarna i jorden

Just nu känner jag mig enormt inspirerad att lägga massor av tid på att planera hur jag ska få min balkong härligt vårgrön. Jag tänker penséer och påskliljor, helst i obscena mängder. I år vill jag också driva upp ett helt gäng tomatplantor från scratch.

Annons

Som tur är får jag i helgen besök av en härlig vän, som dessutom råkar vara expert på att så och plantera. Hur ser dina helgplaner ut?

Right now I feel very inspired to spend lots of time planning on how to bring some spring greenness to my balcony. I’m thinking pansies and daffodils, preferrably in obscene quantities. This year I’d also like to grow a whole bunch of tomato plants from scratch. Luckily I’ll be having a lovely friend visiting this weekend, who also happens to be an expert on growing plants. What are your plans for the weekend?

Övre foto: Foto copyright Anna Kern & styling copyright Cia Wedin
Nedre foto: Catherine Ekström


 • Tove

  Oj, vad jag blev inspirerad nu! Vill ha det precis som på översta bilden i mitt kök! Men fönsterna öppnas inåt, tyvärr… Undrar om det går att fixa på något sätt? Hmm, får klura på det här för vilket lyft det skulle bli!

 • Anna – Balkongliv: www.botaniccity.com/balkongliv

  ”Obscena mängder” är helt rätt! 🙂 Jag planterade penséer i helgen, och även om det tyvärr inte blev några obscena mängder så blev det härligt. Instant vår! 🙂

 • Re: Med fingrarna i jorden

  Tove: Ja, det vore alldeles underbart! Jag är övertygad om att mästerfixaren Hans kan komma på en fiffig lösning på problemet 🙂

  Anna: Åh, jag har ännu inte fått tummarna ur. Senast idag stod jag och beundrade några vackra penséplantor och insåg att jag helt enkelt inte kunde välja färg: Alla är så fina! Men det lutar åt gula. Viken/vilka färger valde du?Laddar