Lyckad kombination av färg och ljus

Ibland är ett färgtillskott precis det som behövs för att få energin att flöda. Ljusslingor ger det där ack så välbehövliga extraljuset som vi saknar i vintertid. I somliga fall kan kombinationen av just färg och ljus vara rent hårresande, men inte i detta fall. Åtminstone föll jag själv handlöst för de färgglada slingorna från Cable & Cotton. Lite extra kul är att man själv kan utforma slingans färgsammansättning efter sina egna smakpreferenser. Prova dig fram till din favoritkombination här.

Annons

Sometimes adding colour is just what you need to get your energies flowing. Fairy lights are a great way of lighting up the Winter season. In some cases the combination of colour and light can be quite horrifying, but not this time. I myself fell head over heels for these colourful lights from Cable & Cotton, that can be customized to fit your personal colour preferences. Create your favourite combination here.

Samtliga foton: Cable & Cotton


 • Som så ofta när jag tycker något är extra fint… så verkar bilderna vara tagna i ett barnrum :). Fint med turkost och gula detaljer (den lilla traktorn på hyllan!!) Har bara ett par ”ofärgade” ljusslingor här hemma, men de du visar upp i dag inspirerar till färg. Kul idé, att kombinera ihop som man vill 🙂
  /helena

 • De är verkligen fina. Jag har liknande ljusslingor som en vän köpt i Thailand. Men än så länge ligger de oanvända eftersom jag inte skaffat någon adapter. Borde nog göra det..:)

  • Emmie

   Helena: Ja, det har du minsann rätt i. Den gula detaljen gör ju i stort sett hela bilden! Jag har också en förkärlek för fina barnrumsbilder, jag misstänker att det är lekfullheten som gör det, den har ju en tendens att lysa med sin frånvaro i många interiörer. Rebecca: faktiskt precis samma sak för mig tidigare. -Det där med adapter blev liksom aldrig av… Sedan gjorde jag slag i saken och bytte ut slingan mot en med svensk stickkontakt. Det blir verkligen fint ljus med bollarna!

 • Erika

  jag har hittat en fransk hemsida med exakt samma ”boll”ljusslinga och det bästa är att de har samma elkontakt som vi har i Sverige. man behöver alltså inte byta kontakt eller slinga utan bara hänga upp och tända!! och de är lika billiga som Cable & Cotton.
  länk: http://www.lacasedecousinpaul.com/

  • Emmie

   Erika: Vilket bra tips, stort tack för det!

 • Linus

  Hej,
  Dom finns i Sverige också! Superfina!
  Jag hittade dom hos 1652 Waxholm.
  http://www.1652.se

  //LinusLaddar