Lampans nya kläder

Då och då blir man hopplöst trött på sina gamla prylar. I mitt fall rör det sig påfallande ofta om lampor. Den här bilden inspirerar mig till att på ett enkelt och opretantiöst sätt vilja lösa dessa lampbekymmer.

Annons

En uttråkad gammal lampskärm kan få nya kläder med minsta möjliga arbetsinsats: Det är inte ens nödvändigt att sy någon söm längs nederkanten. Bjud in råa kanter och lite inperfektion! jag tror minsann att jag ska försöka mig på något liknande på morgondagens minimala syjunta à deux.

Every now and then you get hopelessly tired of things at home. In my case it’s often the lamps. I’m feeling very inspired by this idea right now: Taking an old lamp shade that you’ve grown tired of and dressing it up in a simple DIY coat. You don’t even have to sew the edges. Bring some rawness and inperfection in! I bet I’ll try sewing something similar tomorrow at my tiny sewing cirkle à deux.

Foto: Design Shimmer via Decor8


  • enannanhelena

    Får mig att tänka på den gången då jag absolut ville sätta upp nya gardiner…men inte orkade omvandla tyget ifråga, på traditionellt vis 🙂 Jag gick å köpte gem…guldiga…de matchade i alla fall tyget…

    Förresten, tack själv! för en inspirerande blogg

    /helena

  • Emmie

    enannanhelena: det låter mycket kreativt 🙂 Hur blev resultatet?Laddar