Konsten att pigga upp sig

Sköna ting att vila ögonen på borde vara en mänsklig rättighet om ni frågar mig. Färska blommor är det bästa sättet att pigga upp sig. Lägg till ett par riktigt bra magasin så är åtminstone jag idel glädje.

Annons

Vad är ditt bästa knep? Ha en fin start på veckan.

Pretty things to rest your eyes upon should be a human right if you ask me. Fresh flowers are the best way to cheer yourself up. Add some really good magazines and at least I’m all smiles. What’s your best trick? Have a great start of the week.

Foto: Emmie Ellman


 • hannasvirrvarr.blogspot.com

  Jag har en ”fantastisk” förmåga att samla en massa stök på köksbordet och diskbänken så ett enkelt sätt att piffa och pigga upp är att ta sig själv i örat och städa och diska upp. Det blir så mycket finare.

  Ett annat bra tips är att köpa ny bordsduk från loppis nu som då för att förändra. Det finns många färgglada och härliga dukar på loppis, dessutom är det billigt!

 • Lotta

  Jag håller helt med dig – färska blommor, en trave inredningstidningar och så lägger jag till en ljusstake och en cappucino i fin kopp. Livet på en pinne 🙂

 • Emmie

  hannasvirrvarr: Jag håller med, loppisar är riktiga guldgruvor. Oftast.

  Lotta: Det där låter som ljuv musik i mina öron 🙂Laddar