Inspiration till sovrummet

Här är ett färgschema som jag finner mycket inspirerande för sovrum. Min nya symaskin och jag blev ordentligt bekanta med varandra i veckan, genom ett randigt kudd-projekt vars syfte var att sätta lite mysigare prägel på balkongbänken.

Annons

Det enkla randiga mönstret som kuddfodralen syddes i har verkligen vunnit mitt hjärta och resulterat i en riktig förälskelse i randigt. Har du något älsklingsmönster?

I find this colour scheme very inspiring in a bedroom. My new sewing machine and I got well acqainted this week, through a striped cushion project for the balcony sofa. Anyway the simple striped pattern really got to me and now I find myself having a bit of a crush on stripes. Do you have a favourite pattern?

Foto: Boligtorvet


  • christina poppelstore.se/blogg

    jag älskar också randigt. hur jag än gör återkommer jag alltid till ränder, eller de till mig snarare. harleqinmönster har också alltid varit nåt jag gillat. klassiskt men gärna i mycket färger. gillar även att blanda hej vilt, blommigt, randigt, prickigt. tack för en fin blogg föresten, alltid inspirerande. ha det gott!

  • Emmie

    Christina: Tack för berömmet 🙂 Visst blir man glad av mönsterblandning! Jag delar din kärlek till harlequinmönstrat. Vad tycker du förresten om Spiras harleqinmönstrade tyg som kom i våras?

  • Linda, 2plans.se

    Randigt är favoriten, helt klart. Sen gillar jag paisley också.Laddar