If you leave…

Tid för tryck! Det var evigheter och åter evigheter sedan jag senast visade er ett fint tryck. Det här föll jag omedelbart för. Jag tror att jag ska ge ett till mannen i mitt liv.. Shh! Säg inget om det till honom…

Annons

Ni hittar fler av Katrin Bååths tryck hos svenska nätbutiken Signerat. Själv fann jag dessa godsaker via Solid Frog

Print time! It’s been forever since the last time I posted about a nice print. This one I fell for immediately. I think I’ll give one to my great love. Shush, don’t tell him… You’ll find more of Katrin Bååth’s prints at the Swedish webshop Signerat. I found these goodies via Solid frog.

Foto: Signerat


 • Mia

  Hej Emmie, kul att du hittade ”oss” (jag såg att du hade hittat mig tidigare 🙂 Tack för länken och en inspirerande blogg. Kram Mia/Solid Frog

 • Katrin Bååth

  Ja tack snälla för fina ord om mina tryck.

  Katrin Bååth
  http://www.katrinb.se

 • Emmie

  Hej Mia och Katrin! Det känns väldigt trevligt att länka till intressanta och talangfulla personer som ni båda två! /eLaddar