I klartext
Årets premiärvecka. Vi inleder den med att uttrycka oss i klartext. Dekorationer med utgångspunkt i ord och meningar har sällskapat oss en längre tid. Dessa gamla godbitar fångar temat på pricken. Och jag gillar det fortfarande.

Annons

First week of the year. Let’s get this week started by spelling things out. Decorations made out of words and sentences has accompanied us for a while. These oldies but goodies captures the theme spot on. And I still like it.

Samliga foton: Lokal 54


 • Ja, ibland är INTE ord överflödiga… ofta behövs de verkligen! Och ibland kan de ”bara” vara snygga att titta på (& bra att reflektera över)
  🙂
  /helena

 • Fint med bokstäver, särskilt texterna på svenska känns sådär härligt hjärtligt kärva.

 • Hey. Very nice blog. Kept me entertained for the past 30 minutes (when I should have been working :)). Keep up the good work.

 • Hej där! Ville bara säga att det var (x-tra) kul att titta i Hus&Hem idag, när den damp ner i brevinkastet…en del kände jag igen :). Fint reportage av (vintage-) Johanna med fotograf Patrik Hagborg! Tyckte särskilt om trappstegen i sovrummet! Är den ett secondhandfynd?
  /helena

  • Emmie

   Hej Helena! Kul att du gillade reportaget. Jag har själv lite dubbla känslor inför det. Med facit i hand var det för tidigt att göra det så kort tid efter att vi flyttat in. Stegen hittade jag på loppis och verkligen fick tjata till mig 🙂 Den är både praktisk (för mig som är ungefär två äpplen hög) och dessutom trevlig att vila ögonen på 🙂

 • Masse fine detaljer her. Mine favoritter er stolene og sengen med ordene.:) Alltid masse fin inspirasjon og finne her.

  Melissa / Ideas To Steal

  • Emmie

   Ideas to Steal: Ja visst blir man sugen på att plocka fram nål och tråd och gå loss på sina möbler 🙂 Tack för berömmet!Laddar