Hyllor fyllda med porslin

Vid det här laget är ni nog plågsamt medvetna om att öppna hyllor är ett outtömligt tema i mina ögon. Eftersom jag nu befinner mig mitt i en djup besatthet av porslin, är min förtjusning i förvaring av detta slag kanske större än någonsin.

Annons

Föreställ er en vägg ämnad åt att lyfta fram de allra vackraste porslinsföremålen. En sådan vägg skulle jag älska att ha!

By now you all know that when it comes to open shelves there’s just no stopping me. Since I’m in the middle of a chinaware obsession right now, I’m probably more in love with this kind of storage then ever. Imagine a wall in the kitchen were you can display your lovliest chinaware. Oh I’d love that!

Foto: Nick Steever & The Style Files


  • Tove

    Fint! Tröttnar inte heller på öppna hyllor!Laddar