Hyllning till soffan

Länge leve soffan. En generös soffa är den perfekta platsen för att dricka te. Min gamla trotjänare har hållit mig sällskap genom otaliga tekoppar, troligtvis motsvarande ett mindre hav. Vad tycker du bäst om att göra i soffan?

Long live the sofa.

Annons

A generous sofa is the best place to have a cup of tea. This old dear has kept me company during an ocean of tea cups. What’s your favourite thing to do in the sofa?

Foto: Emmie Ellman


 • Maria

  Fint!!

  Vill ni ha inspiration titta gärna in på http://www.selectedinspiration.se och http://www.barstolar.nu

 • Jenny

  Hej!
  Var har du köpt den fina vita skinnpuffen?
  Mvh
  /Jenny

 • Lisa

  Man kan göra närapå allt i min stora Göteborg-soffa från Ikea. Ja, det bästa är nog just storleken, den är jätteskön att sträcka ut sig i och slumra en stund. Och såklart läsa, dricka te och smula Mariekex 🙂

  Hade för inte så längesen en period då jag tyckte att den var FÖR stor, för vit och för tråkig.. Men det vill jag ta tillbaka nu med massa nya kuddar (och gamla, blandningen gör känslan!) och två goa plädar (kan inte låta bli att tipsa om superfina och stora ullpläden Henny, med snyggt grafiskt mönster, från Ikea)

 • Emmie

  Jenny: Skinnpuffen köpte jag för ett par år sedan av en tjej som varit i Västafrika och köpt puffar i regnbågens alla färger. De brukar gå att hitta på nätet (Designdirekt t.ex) och i inredningsbutiker som inriktat sig på orientalisk stil.

  Lisa: Henny ser riktigt mysig ut, tack för tipset!Laddar