Herrpyjamaser och tweed

När din inre anglofilmed tapetmönster lånade direkt ur en engelsmans pyjamasgarderob. Detta inlägg har starka släktband till tankarna kring sängkläder häromdagen. Ta en titt på Eco Wallpapers Tweedkollektionskatalog här.

Annons

Nourish you inner Anglophile with wallpaper patterns extracted straight out of an englishman’s  pyjamas wardrobe. This post is kind of a follow up on the bed linen post from the other day. Have a look at the Eco Wallpaper Tweed collection catalogue here.

Foto: Eco Wallpaper


 • enannanhelena

  Det här gillar jag verkligen. Har alltid varit lite svag för det engelska, det där myllret av lite för mycket färger och mönster tillsammans. Härligt på något sätt. Jag tror att den allra första inredningsbok jag fick var en med just engelsk inredning…
  Kikade förresten lite på din lägenhet idag -igen. Hittade det numret av Hus & Hem just idag när jag dök ner bland mina tidningshögar. 😉
  /helena

  • Emmie

   Elina: Åh, Tack för de rara orden! Nu växte jag nog minst två centimeter 🙂

   enannanhelena: Jag blir alltid så glad av dina kommentarer! Men du, det där reportaget… det tycker jag att vi stoppar in längst ner i tidningshögen och glömmer bort nu. Det känns fortfarande lika surrealistiskt och knäppt nog tänker jag bara på allt som jag skulle velat göra annorlunda. -Höjden av otacksamhet, antar jag 😉 Men tillbaka till det engelska nu: Visst är det något speciellt med det. Nivån av hemtrevlighet är ju nästan oslagbar! Sedan om man tillämpar det hemma eller inte, ja det är ju en annan sak 🙂

 • Vilken underbar blogg det här är! En liten oas av fina bilder.Laddar