Hemma hos mig

Gårdagen var en dag fylld av trädgårdsarbete, eller snarare balkongarbete. Äntligen har jag ett förhållandevis högt träd som nu håller träbänken och de andra växterna sällskap där ute. Trist nog ingick en öm rygg och löjligt smutsiga händer i trädpaketet.

Annons

Efteråt målade jag naglarna i färgen Muddy Waters. Mycket passande. Nu går vi in en stund, vilar ryggen och dricker en kopp te. Idag bjuder jag på några bilder från mitt hem. Läsare som följt med ett tag känner nog igen sig.

Yesterday was a day of gardening (balconying?) at my place. Finally I have a fairly high tree to accompany my wooden sofa and all the plants and flowers. Unfortunately the tree came with an aching back and ridicoulosly soily hands. Afterwards I painted my nails in a colour called Muddy Waters. Very convenient. Now let’s go inside for a while to rest and have a cup of tea. Above you see a few spots of my home. Old readers of mine probably recognize most of them.

Foto: Emmie Ellman


 • Weronica – En mammas dag

  Alltid lika roligt att se ditt vackra hem och dina fina fotografier. Hoppas att ryggen känns bättre snart!

 • Tove

  Så fint du har fått det!

 • christina popelstore.se/bloggen

  du har ett fint hem. ser gärna mer! 🙂

 • emma (http://nostalgifabriken.blogspot.com/)

  vilket fantastiskt hem och alldeles underbara inspirerande bilder. tror jag har en liknande symaskin som du, min kan bara göra raksöm. inget som stör egentligen eftersom den tyvärr bara åker fram någon gång vartannat år. men jag kanske ska pröva att ha den framme som du har. då blir det både snyggt hemma och förhoppningsvis något sytt av!

 • Emmie

  Weronica, Tove, Christina och Emma: Tack snälla söta ni. Jag blir så glad av era fina kommentarer!

 • Linnea

  Hej Kära Emmie!
  Tänkte fråga hur du har det om en vecka eller så, skulle vilja komma hem och se hur du har det på riktigt! Jag hör av mig, många kramar!

 • Emmie

  Linnéa: Ja, vad kul! Bara hör av dig så bestämmer vi något. Stor kram på dig så länge!

 • Anna

  Hej Emmie! Fint du har det! Undrar var du fått tag på vägglampan (den man kan dra ut) som finns vid symaskinen? Tack på förhand! Anna

 • Emmie

  Hej Anna. Tack för komplimangen! Lampan kommer från nätbutiken Anyhow och finns vad jag vet fortfarande kvar i deras sortiment.Laddar