Hans kommer med våren

Det blir en fin start på veckan med vårljuvligheter av Hans Blomquist. Hoppas att ni får en fantastisk måndag!

A fresh start of the week with some spring gorgeousness by Hans Blomquist. I’m wishing you all a great Monday!

Samtliga foton: Hans Blomquist


 • Karro

  Blommor o växter kan verkligen lyfta ett helt rum, underbara bilder 🙂

 • Emmie

  Karro: Ja eller hur! Själv hamstrade jag liljor och rosor från torghandeln i fredags efter jobbet och njuter extra mycket av dem nu när de är fullt utslagna och som absolut vackrast. Blommor är lycka! Berätta gärna om hur det går med stolarna sedan … 🙂

 • Tingelings-Kristin

  Jag älskar blommor. Och jag älskar Hans Blomquists bilder. Blir alltid lika inspirerad att ta in enstaka kvistar.
  Jättefin blogg du har!
  http://www.tingelings.devote.se

 • Karro

  Åh vad glad jag blev att du kom ihåg mina stolar 🙂 Stolarna är hämtade från föräldrarnas hem, nu ska förarbetet påbörjas och sen blir det målning.. Har du någon erfarenhet av vad som är bäst, färg med pensel eller spray?

 • Emmie

  Tingelings-Kristin: Tack för det fina berömmet!

  Karro: Klart jag kommer ihåg dina stolar 🙂 Jag älskar att höra om kreativa projekt! Generellt tror jag på pensel, men köp en riktigt bra och anpassad för ändamålet: Det gör oerhörd skillnad för slutresultatet. Är det mycket plana ytor kan du kombinera med en liten filtroller ifall du vill minimera spåren efter penseldrag. Lycka till nu!Laddar