Griffelväggar

Ifall du tycker om att få söta meddelanden eller bara behöver någonstans att skriva ner inköpslistan, kanske en griffelvägg kan vara något för dig. Särskilt bra tycker jag att de passar i köket eller i hallen.

Annons

En kär vän till mig planerar att måla en griffelvägg i sitt kök, så här är en inspirationskavalkad till henne och alla er andra.

If you love getting sweet messages or just need a place to write down your grocery shopping list, a blackboard wall could be the thing for you. Perfect for a wall in the kitchen or perhaps in the hallway. A dear friend of mine is planning on painting a blackboard wall in her kitchen, so here’s some inspiration for her and for all of you.

Foto: Desire to Inspire, Flickr, James Merrell & The Style Files


 • Cia

  Älskar min griffelvägg! Har inte glömt någonting sen jag skaffade den!

 • Inspirera Mera

  Det är verkligen snyggt med griffeltavla och praktiskt också för den delen. Det ska jag lägga på minnet. Kram Sandra

 • Joanna

  Tack Em! Vad fint med lite inspiration!

 • Re: Griffelväggar

  Cia: Det var nog det jag misstänkte, griffelväggen är svaret: Små kom-ihåg-lappar ligger överallt hemma hos mig och kalendern ser extremt klottrig ut. Mitt närminne är på guldfisknivå, men nu vet jag ju att det finns en lösning 🙂

  Sandra: Jag håller med, både praktiskt och snyggt. Kanske nästa lägenhetsprojekt för både dig och mig… Hoppas allt har gått bra med flytten!

  Joanna: Varsågod, väntar med spänning på resultatet 😉

 • Anna – Balkongliv www.botaniccity.com/balkongliv

  Vi funderar också på griffelvägg, men då vi har haft det i en tidigare lägenhet vet vi hur mäckigt det var att måla den (inte vattenbaserat, precis). Så nu funderar vi på en svart vägg i vanlig färg, för det är faktiskt färgen vi vill åt. Snyggt är det hur som helst, och får vilket rum som helst att lyfta!

 • Lisa

  Praktiskt och snyggt med griffel. Lite skolkänsla. Har sett insidan av en ytterdörr målad i griffelfärg och det var inte helt fel. Då ser man vad man ska komma ihåg innan man går ut. Passar nog inte i alla lägenheter men det kan fungera.Laddar