From Norway with love

Efter den massiva dos kärlek jag sänt i riktning mot danskarna och deras utsökta känsla för inredning, är det på tiden att vi tar en titt på våra begåvade grannar i Norge. Visste ni att det finns en norsk motsvarighet till Etsy? Möt Epla! Här är några aptitretare, bara för att väcka ert intresse. Längst ner finns länkar till respektive nätbutik. Ha en ljuvlig söndag mina kära!

Annons

After the massive dose of love I’ve sent towards the Danes and theire exquisite sense of style, it’s about time we take a look at our talented neighbours over in Norway. Did you know that there’s a Norwegian version of Etsy? Meet Epla! Here’s a few appetizers just to awaken your interest. Below you’ll find links to each web shop. Have a lovely Sunday my dears!

Foto: Epla (plonka, FRYD + DESIGN, plonka, Haust, plonka, FRYD + DESIGN)


  • Tove

    Går inte att se bilderna (varken i explorer eller mozilla).

  • Emmie

    Tove: Aaargh… jag har försökt fixa det i en timma. Nu ger jag upp 🙁 Jag tror att Eplas bilder eventuellt är skyddade. Nåja, länkarna funkar iaf. Hur som helst, jag beklagar.Laddar