Förvaring av halsband

Annons

Halsbandsförvaring. Detta är faktiskt ett gammalt ämne på Ellmania, men här är två nya förvaringsidéer. Min egen lösning passar mig dock utmärkt: Jag har samlat alla mina halsband på en kemtvättsgalge. Bild här. Hur förvarar du dina accessoarer?

Necklace storage. This is actually an old subject on Ellmania, but here’s some new storage solution input. I’m perfectly happy with my own solution though: I’ve gathered all my necklaces on a clothes hanger from the dry cleaners. Photo here. How do you store your accessories?

Foto: Apartment Therapy & Lobster and Swan


 • Tove

  ihoptrasslade i en låda… och följaktligen används de aldrig heller! Men din lösning är mycket tjusig!

 • Emmie

  Tack! Ärligt talat använder jag också mina halsband mer sällan sedan jag började tillämpa galgförvaringen. Men men…

 • Caroline

  Jag förvarar mina smycken så här:
  http://madam-c.blogspot.com/2009/03/hangande-halsband.html

  I garderoben!

 • Emmie

  Caroline: Så fint!Laddar