Förvandling

Att se fröer gro och utvecklas till blommor är så underbart att jag blir alldeles matt. Det är svårt att tro på att de små fröerna som planterades i april har vuxit och blivit allt detta. Nästa års färgschema och former för balkongerna är redan under planering.

Annons

Jag kan helt enkelt inte vänta.

Watching the process from seed to flowers in bloom is the most rewarding thing. It’s almost unbelievable that the small seeds i planted this Easter has grown into this. I’m already planning on the colours and shapes on next years balcony project. I simply can’t wait.

Foto: Emmie Ellman


 • … å lilla Vicke vire

  Det är verkligen roligt att se fröer gro och bli till så fina blommor, speciellt med något som anses vara lite svårare än annat, som med luktärtor!
  /Victoria

 • Tove

  Wow!

 • Anna J

  Visst är det härligt! Man blir varm i hjärtat när man ser de små liven växa fram. Jag ser fram emot egen blomsterprakt i mina Malmö-fönster när jag flyttar till Sverige igen. Nu planerar jag för fullt för compact living och tre-rum-i-ett.

 • Emmie

  Victoria: Ja, det var nog tur att jag var lyckligt ovetande om att luktärterna anses lite knepiga, annars hade jag aldrig vågat mig på dem 🙂

  Tove: Nåja, ryktet säger att dina solrosor inte var så pjåkiga de heller 😉

  Anna: Det tror jag blir ett spännande projekt! Och även om man saknar balkong kan man ju alltid adoptera att hörn av innergården. Det har en dam i mitt hus gjort och det är så fint där att man vill krama henne!Laddar