Fläktar

Får man fresta med lite fläktar idag? Väderleksrapporten indikerar att det blir en varm tisdag, så jag drar mitt strå till stacken för att erbjuda lite visuell svalka. En stilig gammal bordsfläkt är en riktigt pärla att dekorera med.

Annons

Vacker och med ett syfte. Bättre än så blir det helt enkelt inte.

Fancy a fan today? The weather report says it’s going to be a hot Tuesday, so here’s something for you to cool off with. A neat looking vintage table fan is a real gem to decorate with. Pretty and with a purpose. I’d say that’s as good as it gets.

Foto: Sofie Andersson & Design*Sponge


  • Emma

    Åh, har jag aldrig tänkt på men fläktar är ju hur fina som helst! Dessutom ger de lite så där svettig southern feeling…gött!

  • Victoria ”Vicke vire”

    Vi har en fläkt ståendes i förrådet för lägenheten vi bor i nu är kall och dragig, så den behövs verkligen inte! Men vi ska flytta om ett tag och då kan den kanske komma fram igen! Att ha den i fönstret var inte så tokigt! Kram

  • Emmie

    Emma och Victoria: Eller hur! Gamla fläktar, telefoner, radioapparater, brödrostar. De kan vara hur läckra som helst. Och formgivningen är ofta roligare än deras nutida kusiner.Laddar