Färgfest

En färgöverdos står på menyn idag. Eftersom de senaste inläggen varit en aning milda och färgneutrala, krävs ett krafttag. En rejäl dos färg kommer till vår undsättning i denna stund av kulörtorka! Så, nu känns det bättre.

Annons

Hur har din dag varit hittills? Min har varit riktigt fin. Jag har nämligen just avslutat ett projekt som jag haft i huvudet under två år: Att hänga upp en grupp tavlor i klusterformation. Sammanfattningsvis en mycket trevlig och tillfredsställande sysselsättning som jag starkt rekommenderar. Om min kamera samarbetar och ljuset är på min sida, blir detta ett ”fortsättning följer”-inlägg… Men njut av färgfesten så länge!

Let’s overdose on colours today. Since the last posts has been rather mild and neutral colour wise, something has to be done. Lots of colour to the rescue! There, it feels much better already. How’s your day so far? Mine has been great since I’ve finished a project that has been in my head for two years: Hanging pictures in a cluster kind of way. A surprisingly fullfilling and fun project that I’d recommend to anyone. If my camera cooperates and the light is good enough, this is a ”to be continued” post… In the meantime, enjoy the colour fest!

Foto: Apartment Therapy, Desire to Inspire & Marie Claire Maison


 • Anna J

  Vilken underbar idé med de rosa hyllorna! Jag ska nog köpa några och måla på IKEA. Fint med färg såhär på vårkanten 🙂

 • Re: Färgfest

  Anna J: Det tycker jag absolut att du ska. Eller varför inte sy några färg- och mönsterglada kuddar? Jag är enormt nöjd med Tantsu-kuddarna som jag sydde i vintras, de gav verkligen mersmak. Ett nytt kuddfodralsprojekt blir nog aktuellt lagom till sommaren…

 • Tove

  Så trevligt med färg! Gult, i ungefär nyansen på skåpet på första bilden, är min vårfavorit! Och skira gröna nyanser också, såklart! 🙂

 • Madelene

  Den nederast bilden, är helt underbar! Undra vem som bor där och vad de arbetar med. Hjärnan går på högvarv, jag kan verkligen se mig flytta in där. Känns som att det kan vara Italien eller varför inte Spanien. Tack för denna färgbomb och inspiration, lovely!

 • Mauds son

  Tackar, jag har haft en mycket bra dag. Pratat med morfar i ca 1 timme och blivit föreläst om hur man handhar pengar bla. Alla dessa fina kulörer har inspirerat mig till att köpa några färgglada band till min klocka. Det blir nog fräsigt om man matchar det med tex strumpor i samma kulört. Skall omedelbart konsultera pantoneguiden.
  Får jag föreslå ett inspirerande inslag om ”skrivhörnor” och därpå praktiska integrerade lösningar för the konsumtion ?!

  P.S Grattis till detta och hoppas allt är bra !!

 • Namn:

  Text

 • Namn:

  Åh vilka härliga hyllor! I like! Ljusinsläppet i köket går ju inte av för hackor det heller…:)

 • Mia.R

  hmm lite rookie på det här och missade skriva i mitt namn hihi

 • Re: Färgfest

  En färgfest var visst precis vad vi behövde!

  Mia R: Åh, så kul att se dig här! Och jag tycker också alltid att jag missar att skriva i saker när jag ska kommentera 🙂

  Mauds son: Det låter som att du har lyckats fixa ihop en personlig mobil färgfest på egen hand, härligt! Pantoneguiden är en sann vän när åskan går, någon att alltid få fina råd av 😉 Önskemålet om skrivhörnor och te är noterat. Och tack.

  Madelene: Visst känns de inbjudande! En himmelsk plats att sitta ner och dricka en kopp te på. Och jag gillar hur du tänker.

  Tove: Så klart! Hela ditt hem är ju en inbjudande liten färgoas 🙂Laddar