Ett underverk signerat Eames

Jag tycker att vi börjar helgen med lite ögongodis. Denna svarta Eames RAR (Rocking Armchair Rod Base) är en exceptionellt stilig prick. Jag är så betagen i den att jag snudd på rodnar vid blotta åsynen.

Annons

Om jag någonsin skaffar en gungstol får det nog bli den här.

Let’s start the weekend with some eye candy. This black Eames RAR (Rocking Armchair Rod Base)is such an exceptionally handsome fellow. I’m smitten with it to a point where I almost blush by the bare sight of it. If I ever decide to get a rocking chair I think this will be the one.

Foto: Emmas designblogg & Candice Waldron


 • Åsa

  Grymt snygg dörr i bakgrunden på den översta bilden.

 • Tove

  Jag tycker att stolen var häftig men skulle själv hellre ha en riktigt gammal klassisk modell!

 • Ida

  Åh det är min favorit också!! Jag ÄLSKAR den och den ligger högt upp på min lista! Kul att du börjat blogga på ELLE. Nyfiken på hur det blev så… /Ida, Mina drömmar

 • Re: Ett underverk signerat Eames

  Åsa: Ja minsann! Tänk så mycket fina detaljer man missar när man är förblindad av Eames 😉

  Tove: Ja de klassiska varianterna har onekligen också sin charm.

  Ida: Och så är den ju så otroligt bekväm också! Hur jag började blogga för Elle Interiör: Jag blev helt enkelt kontaktad och tillfrågad, väldigt trevligt!Laddar