En skärva sommar, del 2

Det vore helt enkelt fel, oförlåtligt fel, att inte lägga upp den andra delen av sommarstugeorgien. Väcker inte dessa färgglada bilder någon slags halvsovande inre kreativitet hos er? Ögonblickligen vill jag tapetsera saker. Mer på det temat inom kort… Men nu: Njut av sista sommarbilderna för i år!

Annons

It would simply be wrong to not post the second part of the summer house tour. Doesn’t these photos awake your inner creativity? I get this instant need for wallpaper projects. More on that subject soon… But now: Let’s enjoy this last piece of summer!

Foto: Tia Borgsmidt


 • Annika

  Jo visst väcker det lust att tapetsera. Små små fack i en gammal ”prylhylla”. Får leta på loppis. Och lådor.. Helt underbart reportage!

 • Tove

  Gillar verkligen det här inlägget. Bilden med våningssängen är helt underbar!

  • Emmie

   Tove: Visst blir man glad av alla mönster och pigga färger! Hmm. Eftersom du kommenterat på ett novemberinlägg påminns jag om att jag har ett digert arbete framför mig att kategorisera mina ca 300 inlägg så att det blir smidigare att navigera. Målet är ju att det ska vara lika lättnavigerat som gamla Ellmania, jobbar på det!

   • Tove

    Du har verkligen att göra förstår jag. Det har ju blivit en del inlägg under åren om man säger så.. Måste säga att det senaste förändringen av bloggen har inneburit en klar förbättring! Känns mer lättillgänglig och ännu bättre blir det när du kämpat dig igenom kategoriseringen.. 😉

    • Emmie

     Tove: Bra att du tycker det skett en förbättring. Jag känner precis likadant!Laddar