En skärva sommar, del 1

Det må vara november, men just idag behöver jag en sista skvätt sommar innan jag kan gå in i höst- och vinterstämningen till fullo. Jag vet. Det är redan senhöst och vi närmar oss vinter och jul med stormsteg.

Annons

Och jodå, jag har massor med finfin julinspiration att dela med er. Så småningom. Men just nu: Hej sockersöta sommarstuga! Det här reportaget är en riktig gammal favorit för mig. I den här sommarstugan skulle åtminstone jag kunna bo under en hel sommar. Allra minst. Var den ligger? I Danmark så klart. Underbara danskar.

Although we’ve already entered the month of November, I just have to treat me a last piece of summer. I know, I know. It’s already high fall and soon there’ll be winter and christmas everywhere we look. And yes, I have a whole lot of juicy christmas inspiration to share with you later. But today: Hello pretty summer house! I don’t know about you, but I could stay in this house for a whole summer. Where it’s located? Surprise, surprise: In Denmark of course. Oh, these fantastic Danes.

Samtliga foton: Tia Borgsmidt


  • Tove

    Försöker själv att låtsas som att julen inte närmar sig. Vill inte få julstämningen förstörd genom att utsättas för julinflation redan i oktober. Men det är svårt… Min dröm är att något år bara vakna på första advent och bli helt överraskad! Och då ska jag frossa i jul värre än vanligt! (tror att jag motarbetar mig själv genom att skriva j-ordet fyra gånger i en enda kommentar…)

  • Namn:

    så fint!Laddar