En fin dag och Mon Amie

Den bästa av dagar: Jag har haft två underbara och enormt begåvade gäster idag, stylisten Johanna Flyckt och fotografen Patrik Hagborg. Johanna gjorde ett fantastiskt jobb med att styla min lägenhet och Patrik tog helt underbara bilder.

Annons

Tyvärr kan jag inte visa er några av bilderna, ni får istället snällt nöja er med ett hörn som inte var med i dagens fotografering. Kaffekoppen är från 1950-talet och ett loppisfynd från förra onsdagen. Jag använder den just nu till värmeljus. Dekoren heter Mon Amie, är formgiven av Marianne Westman och har återupptagits i produktion sedan något år tillbaka.

This has simply been the best of days: I had two wonderful and very talented visitors over today, the stylist Johanna Flycktand the photographer Patrik Hagborg. Johanna did a fantastic job styling my apartment and Patrik shot absolutely amazing photos. Unfortunately I can’t show you any of their photos. Instead you’ll have to settle for this corner, that actually wasn’t included in the photo shoot. The coffee cup from the 1950’s is a fleamarket find from last Wednesday. I use it for tea lights. The Mon Amie decor designed by Marianne Westman is back in production since about a year back.

Foto: Emmie Ellman


 • Tove

  Vad roligt!
  Var kommer man kunna se bilderna de tog? Och vilken bedårande kaffekopp! 🙂

 • http://hotellgastis.blogg.se/

  Fint!

 • Emmie

  Tove: Det kan jag än så länge inte svara på, men jag lovar att ta fram mitt största blåsintrument och basunera ut det till alla som orkar lysna så snart jag vet! Ja, kaffekoppen -visst är den underbar.

  Hotell Gästis: Tack 🙂

 • http://lottaochdom.blogspot.com

  Åh vad spännande! Då ska vi hålla ögon och öron öppna så att vi inte missar reportaget 🙂

 • Jonesy

  Vill verkligen INTE missa det! Stor kram Jenny

 • Emmie

  Lottaochdom och Jonesy: Vad glad jag blir 🙂 Jag lovar att hålla er informerade.Laddar