En apa flyttar in

Det nya året inleds med fjolårets finaste julklapp. Nämligen denna rara lilla apa av Kay Bojesen. Egentligen var den förstås tänkt som en sen födelsedagspresent, men oavsett vilket älskar jag den högt. Det är lustigt hur en kär vän kan ha en bättre uppfattning om vad man önskar sig än man själv har. Tack min fina vän!

Annons

The best Christmas gift by far this year was this sweet monkey by Kay Bojesen. It was actually intended as a late birthday present, but either way I just love it. Thank you so much dear friend!

Foto: Emmie Ellman


  • Tove

    Söt! Blir pricken över i:et på din tavelvägg, tycker jag!

  • Mimmi

    Så snyggt och personligt. Ett tips om man inte vill använda gamla släktbilder är att köpa fotogkont av klassiska filmstjärnor på t.ex. Easyart.se De har en hel del fint och man kan även rama in till billiga priser!

  • Den där apan har jag sett lite här och var på olika bloggar och varje gång jag ser den dör jag en liten smula eftersom den är så ljuvlig! Vilken lycka att ha en sådan 🙂Laddar