Elle Interiör-favorit

Idag har jag en riktig godsak åt er mina kära. Detta är ett smakprov från en helt enastående Malmövåning, som var med i ett nummer av Elle Interiör för några år sedan. Dessutom är det ett av mina favoritreportage genom tiderna.

Annons

Jag blev så glad över att hitta dessa godsaker på den finfina bloggen Solid Frog. Gör förresten ett besök där på stört, där finns massor att inspireras av! Tack Mia, för att du gjorde ett inlägg med bilder från den här fina lägenheten.

Today I have a real treat for you my dears. This is a gorgeous Malmö apartment, featured in an old issue of Elle Interiör. And it just happens to be one of my all time favourite ones. I’m so glad I found these goodies over at the lovely Solid Frog blog. You should definitly make a visit, you’ll find a lot of inspiration there! Thank you Mia, for posting these gems.

Foto: Petra Bindel för Elle Interiör


 • Ylva på Darling Things

  Helt underbart, det var där min dröm om ett svart skåp började. Om jag inte minns fel är det ett ommålat ikeaskåp,

 • Elisabeth – anyhow.se

  Men du – Tack för den visningen, vilken känsla hon har på sin blog den tjejen! 🙂

  http://levaleende.blogg.se

 • Namn:

  what an amazing apartment!

 • Tove

  Superfin lägenhet! Jag tror att jag flyttar in på direkten! 😉

 • Emma

  Håller med. Det är tidernas mest perfekta inredningsreportage, alla kategorier. Jag minns att jag fantiserade om vem som bodde lägenheten och att jag trodde det var Nina i Cardigans. Undrar om det stämmer?

 • christina poppelstore.se

  det är ett av mina absoluta favorithem också. fin på alla sätt och vis. tack för påminnelsen! 🙂

 • Mille

  Nina Perssons (Cardigans) lägenhet är det! Mycket fin!

 • lille polisen

  Pssst… Inte Malin, bloggen Solid Frog skrivs av Mia Linnman..

 • lille polisen

  Pssst… Inte Malin, bloggen Solid Frog skrivs av Mia Linnman..

 • Emmie

  Lille polisen: Oj då, tack för ditt påpekande! Jag ändrar texten på stört. Och ett skamset förlåt till Mia (som jag ju egentligen mycket väl vet att hon heter), jag tar och ställer mig i min mentala skamvrå en stund nu 😉

 • Anni

  Åh va härligt med ett sko-skåp där man ser sina skor! Härligt!

  / Anni från https://www.internetmobler.se/

 • Maria

  Håller helt med! Vi tog med den i vår blogg också och länkar såklart tillbaka till din blogg!
  http://www.frenchvintage.seLaddar