Den enes skräp, den andres skatt (del1)

Veckor har passerat sedan mitt senaste loppisäventyr. För att dämpa den mest akuta loppisabstinensen njuter vi idag av ett hem fyllt av finfina, vad jag föreställer mig, loppisskatter. De dagarna då man av en tillfällighet hittar de där särskilt speciella fynden är fantastiska, magiska rent av.

Annons

Mitt favoritfynd hittills är en hög gammal stege med fina färgstänk. Berätta; vilket är ditt bästa loppisfynd?

It’s been weeks since my last fleamarket adventure. Here’s a little something to sooth the most urgent needs for going fleamarket hopping. I just love the days when you just happen to bump into those extra special treasures. I think my all time favourite find so far is a tall wooden ladder with splashes of old paint. I’m curios; what’s your best fleamarket find?

Foto: Indenfor & Udenfor


 • Åshild

  Mitt beste loppemarkedfunn var seks asjetter fra Figgjo, med fisker på (Clupeamønster). De kostet fem kroner og siden har jeg vært forelska i mønsteret.

 • Åshild

  Mitt beste loppemarkedfunn var seks asjetter fra Figgjo, med fisker på (Clupeamønster). De kostet fem kroner og siden har jeg vært forelska i mønsteret.

 • christina/ poppelstore.se/bloggen

  Egentligen kan jag inte välja men förra sommaren hittade jag en kruka, Tellus, av Ewald Dahlskog. En favorit sedan länge. Till krukan hör ett särskilt fat och såklart fattades det. En vecka senare hittade jag ett sådant fat på en annan loppis. Jag blev ganska glad ska jag säga! 🙂

 • Victoria/ alillavickevire.blogspot.com

  Vilka superinspirerande och charmiga bilder. Jag har en liknande handvisp som på den första bilden fast handtaget på min är i turkost. Det är definitivt mitt bästa loppisfynd!Laddar