Där drömmar bor

Idag pratar vi sovrum. Det perfekta sovrummet är en fridfull oas där det är lätt att slappna av. Inget arbete, ingen tvätt, inga högar av papper och inte alltför mycket prylar. Gärna vackra saker. En plats att somna och vakna lycklig på. Lägg till färska blommor och du är nästintill i himmelriket. Vilka sovrumsdrömmar har du?

Annons

How about some bedroom inspiration today? To me a bedroom should be a serene oasis where you can truly relax. No work, no laundry, no piles of paper and no clutter. Just pretty things. It should be a happy place to fall asleep in and to wake up in. Add some fresh flowers and you might as well be in heaven. What bedroom dreams do you have?

Foto: okänd källa, Mimou & Pia Ulin för IKEA


  • Jag vill riva vår garderobsvägg och göra om och öppna upp! Kanske en brädvägg…? Det drömmer jag om!

  • Ha, ha, det du beskriver och visar Emmie, svalt och vackert! är så långt ifrån vårat sovrum man kan komma. Där är mycket grejer, en hel del röda detaljer och mängder med böcker och tidningar. Jag överdriver INTE när jag uppskattar tidningshögen bredvid min sängsida, mestadels inredning (Elle interiör kom i min postlåda i dag! Jippie) till en meter! 🙂
    Jag trivs ganska bra därinne, ändå, nästan inga mardrömmar alls faktiskt. 🙂 På tal om det; det börjar snart bli så dags… Sov Gott!
    /helenaLaddar