Cykelkärlek
Jag har en förkärlek till cykeln som inredningsdetalj. Om du är lycklig ägare till en vacker cykel och råkar ha gott om utrymme, varför inte förvara din cykel inomhus? På så vis slipper du oroa dig för att den ska bli stulen samtidigt som du får en ovanligt stilig halldekoration.

Annons

Sorgligt nog är jag själv begåvad med en hall i miniatyrformat. Hade du kunnat tänka dig att ha din cykel inomhus ifall du hade tillräckligt med plats för det?

I have a thing for bikes as interior decoration. If you’re a lucky owner of a pretty bike and just happen to have a lot of space, why not keep it inside your house? That way you won’t have to worry about having your bike stolen and at the same time it makes your hallway look really stylish. Unfortunately for me, my hallway is a teeny-weeny one. Would you consider bringing yor bike indoors if you had the space for it?

Foto: Chris Everard & A Cup of Jo & House to Home


 • Tove

  Jag har tyvärr ont om plats, även om min cykel är härligt gammal och lila! Vilken härlig klädhängarschablon på nedersta bilden!

 • Lall

  Måste köpa en ny cykel! Älskade min gamla kronan, som blev stulen , buhu

 • Re: Cykelkärlek

  Tove: Ja, de flesta av oss har väl inte riktigt ytan som krävs. Men klädhängaren är ju destå mer praktisk i det avseendet. Om jag inte minns fel hittar du den på Domestic/Vynils hemsida.

  Lall: Usch, visst är det kränkande att bli bestulen på sin cykel! Det blev jag också för något år sedan, inte alls kul.Laddar