Componibili

Är inte detta ett mycket tilltalande sängbord? Kartells Componibilifamilj är variationsrik både färg- och modulmässigt. Modellen som ni ser på fotot ovanför fortsätter dock vara en favorit. Vad tycker du om Componibili?

Isn’t this a very appealing bedside table? The varieties of the KartellComponibili family are quite extensive, both colourwise and model wise.

Annons

The one seen on the photo above remains my favourite one. What do you think of Componibili?

Foto: Emma Mitchell


 • Emily David

  Jag tycker att dom är jättefina. Så enkla.

 • Hanna

  Fantastiskt fin rundad form, snygg och smart. En av mina absoluta favoriter också, i höst slår jag till! Kanske i vitt som på bilden?

 • mini

  den är så himla fin och jag letar precis efter den till min lille sons rum! mini http://www.mamamini.blogg.se

 • Anna

  Hur bra som helst, har exakt den på bilden till just sängbord. Enda nagativa med plast är ju att det lätt bli repigt om man har ngt på den typ som en lampa utan tassar.

 • Anna J

  Dejtande ett tag en arkitekt med två sådana till just sängbord. Hans sovrum var som en dröm!

 • Emmie

  Emily David: Så trevligt att få grannbesök här 🙂 Jag tittar ofta in hos dig men är tyvärr slarvig med att kommentera. Följer dock med spänning ditt skapande av ett hem i drömlägenheten.

  Hanna: Det gör du rätt i! Den runda formen är en härlig kontrast till den fyrkantiga majoritet som ofta råder i möbelvärlden.

  Mini: Den finns hos många butiker, bl a Svenska Hem. Kul idé att ha den i ett barnrum!

  Anna: Aha, bra att veta! Det får bli varsam hantering och tassar på allt som kommer i närheten då. Men det kan det ju vara värt för en så charmig och rolig möbel!

  Anna J: Det kan jag tänka mig! Jag är svag för udda-kombinationer och tänkte satsa på en Componibili på ena sidan sängen och något helt annat på den andra. Viss släktskap ska de båda dock ha: Färgmässigt kommer de att vara syskonlika.

 • *SNYdesign

  De er superfine!!! Funker godt på bad også, som avlastningsbord

 • Emmie

  *SNYdesign: Det kan jag tänka mig! Anna på bloggen Door16 använder Componibili som förvaring för toalettpappersrullar om jag inte minns fel. Tänk vilken genialisk liten möbel!

 • Lisa

  Älskar Componibili! Jag suktade efter dem (vita) i över ett år innan jag tog mig råd och köpte 2 att ha som sängbord. Har inte tröttnat än 🙂 Men som du säger, tror också det kan bli effektfullt att ha något annat sängbord på andra sidan.

 • mini

  jag hittade den till min lille sons rum! så himla fin där den står som sängbord. ”skåpen” är redan fyllda med kulor, fina stenar och annat livviktigt 🙂 miniLaddar