Blommor, blad, burkar, flaskor

Ett par enkla, men lysande sätt att förvara blommor. Återigen är enkelheten svaret. Så, mina kära läsare: Ellmania tar en kort tupplur, men jag lovar att vara tillbaka i början av nästa vecka. Nu bär det av till Gotland för att förskottsfira 30-årsdagen i underbart sällskap av kära gamla vänner.

Some simple, but great ways to store flowers.

Annons

Once again simplicity is the key. So, my dears: Ellmania will be taking a short nap, but I promise to be back in the beginning of next week. I’m off to Gotland to celebrate my 30’th birthday in advance, in the lovely company of dear old friends.

Foto: Emma Mitchell & Glen Proebstel


 • Anders

  Stort grattis (i förskott)! Hoppas du får en härlig helg på Gotland. Och välkommen tillbaka!

 • Hanna

  Hipp hipp hurra för dig och tack för ögongodiset, underbara bilder.

 • Anna – Balkongliv: www.botaniccity.com/balkongliv

  Grattis!!! 🙂 Och blommorna är ljuvliga. Ett fång såna till dig på din födelsedag!

 • Emmie

  Tack snälla Anders, Hanna och Anna! Jag har dock en och en halv månad kvar innan jag träder in i trettioårigheten, men jag vältrar mig glatt i era gratulationer i alla fall 🙂Laddar