Avloppsröret och jag

Ett avloppsrör. Vem kunde väl tro att förtjusningen inför ett avloppsrör kan drabba en med sådan intensitet? Detta är faktiskt en av mina favoritdetaljer i det nya hemmet, takstuckaturen inräknad. Hur som helst, jag kan till min stora glädje meddela att internetanslutningen fungerar igen och från och med idag kan jag också lägga ut bilder till inläggen.

Annons

Men idag får ni nöja er med avloppsröret.

A sewage pipe. Who could imagine that I’d get so attached to a sewage pipe? This is actually one of my favourite details in my new home, the stucco ceiling included. Anyway, I’m very happy to announce that the internet connection is back on track and that I can post pictures from today on. But today you’ll have to settle for the sewage photo.

Foto: Emmie Ellman


  • Tove

    Fint! Trevligt att du är tillbaka!

  • Emmie

    Tack, det känns fint att vara internetansluten igen 🙂Laddar