Att hantera hösten

Sista dagen i oktober. Märkligt hur tiden flyger iväg. Men ändå känner jag mig redo för november. Hur känner ni för att vintern står för dörren? Vissa år är jag kvar i sommarstämning ända in i december. Men i år: Fullständigt i fas med årstiderna. De där höstfärgerna har liksom aldrig fastnat i mig, de mustiga nyanserna och allt orange. Så det här blir någon annan slags tolkning på höst. Mjukt, svalt och enkelt.

Annons

Last day of October. Strange how time flies. Nevertheless I’m definitely ready for November. How do you feel about Winter being just around the corner? Most years I’m still set on Summer mood in December. But this year I’m ready as can be. As I’ve written before I’m not very fond of orange and the other typical colours of this season. So here’s another take on Fall. Soft, a bit cold perhaps, but simple.

Foto: Made a Mano via Stylewp-content/uploads/sites/2, Serendipitous Romance & Snowbird in passing


  • Fin tolkning tycker jag! Jag försöker komma i fas med hösten med hjälpa av varma filtar, mysbelysning, levande ljus och massor av te : )Laddar