Att hänga tavlorAtt arrangera tavlor är en fin konst och inte alls så enkelt som det ibland verkar. Fast nog är det så att vissa människor bara har den där speciella förmågan att få nära nog vad som helst att se fantastiskt ut var som helst.

Annons

Detta inlägg är till alla er som är lika förälskade i vackra tavelupphängningar som jag är.

Arranging pictures is a fine art and definitly not as easy as it sometimes look. But then again, some people just have that special touch that makes anything look good in any place. This post is for all of you who are as in love with beautiful picture arrangements as I am.

Foto: Sofie Andersson, Domino, Ruckstuhl & Nate Berkus


 • Tove

  Jag tycker att din fotohylla över familjen längst upp på sidan är ett fantastiskt trevligt exempel på hur man kan arrangera tavlor!

 • Emmie

  Tove: Tack, det var trevligt att höra! Ytterligare ett liknande släktarrangemang är på gång: Denna gång över klanen Nilsson. Där finns intressanta foton!

 • Amanda

  Hej!
  Måste säga att jag får mängder av inspiration till min lägenhet när jag kollar runt på din blogg. Gillar bilderna skarpt och dina val av stilar!

 • Victoria

  Tavlor kan verkligen bli vackra inredningsdetaljer om man arrangerar dem snyggt och de gör hemmet så personligt!

 • Tove

  Spännande, då hoppas jag att det dyker upp här på bloggen inom kort!

 • ÅSa

  Kalassnyggt!

 • malo

  Jättefina bilder. Det är verkligen en konst det där. Man tror att det är lätt innan man har provat själv.
  Ha en härlig helg!

 • Re: Att hänga tavlor

  Amanda: Underbart att höra, jag blir så glad när ni blir inspirerade här!

  Victoria & Åsa: Eller hur och det roliga med tavelkonstellationer är att det finns så enormt många upphängningssystem och så många snygga att det är svårt att välja linje. Ett sant lyxproblem 🙂

  Tove: Ja, det är inte alls omöjligt. Först måste dock alla släktalbum inventeras: Ett digert arbete…

  Malo: Tack, hoppas att du också haft en fin helg!

 • Anna – Balkongliv: www.botaniccity.com/balkongliv

  Jag gillar också din tavelhylla skarpt! 🙂 Har ett eget projekt på gång, med många tavlor på liten yta, men det är sannerligen inte särskilt lätt. Nån gång kanske det faktiskt blir klart, men i nuläget känns det tveksamt… 😉Laddar